Coronavirus (COVID-19) informatie en genomen maatregelen in Terschelling. Lees meer.

Privacy- en Cookieverklaring

Privacy- en Cookieverklaring

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben wij deze Privacy- en Cookieverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op. 

Privacy Policy

Dit is de Privacy Policy van Terschelling.site, de website van het Terschelling Ondernemersfonds (TOF). De website www.terschelling.site is een initiatief van het Terschelling Ondernemers Fonds met postadres Westerburen 21, 8891 GB, Midsland, Terschelling en emailadres info@terschellinger-ondernemersfonds.nl. Het TOF is de verantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens.

In deze Privacy Policy wordt uitgelegd welke persoonlijke gegevens het TOF verzamelt en gebruikt en wat TOF  met deze persoonlijke gegevens doet. In het kort:

  • TOF zorgt voor een vertrouwelijke en zorgvuldige behandeling van jouw persoonsgegevens;
  • Je wordt geïnformeerd over het gebruik door TOF van jouw gegevens;
  • Je privacy wordt door ons gewaarborgd.

Deze Privacy Policy geeft slechts het beleid TOF weer en heeft geen betrekking op sites waarnaar op de TOF site een link is opgenomen of sites waarop een link is opgenomen naar www.terschelling.site

 Persoonsgegevens
Deze persoonsgegevens verwerken wij
a.   Voor- en Achternaam;
b.   E-mailadres;
c.   Straat, postcode en woonplaats;
d.   Geslacht;
e.   IP-adres en locatiegegevens;
f.    Leeftijd.

TOF verzamelt deze gegevens en slaat de gegevens op in een databestand. De gegevens in het databestand worden dus enkel door jou aan TOF verstrekt.

Hoe komen wij aan jouw persoonsgegevens?
Wij hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen of in openbare registers, zoals het handelsregister van de KvK of andere open bronnen verkregen.

Doeleinden
Om deze redenen verwerken wij de persoonsgegevens
Wij verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer wij dat van de wet mogen en voor de doeleinden die wij hieronder hebben beschreven.

Contactformulier of e-mail
Je kunt met ons contact opnemen via ons contactformulier of door een e-mail te sturen. Wij hebben dan een gerechtvaardigd belang om de gegevens die wij op die wijze van jou hebben verkregen te verwerken. De inhoud van de e-mail of het bericht via het contactformulier, je naam en e-mailadres verwerken wij het met doel om op je bericht te kunnen reageren. Wij bewaren deze communicatie maximaal twee jaar.

Nieuwsbrieven
Wij versturen je graag een nieuwsbrieven omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. Wanneer jij je via deze website aanmeldt voor een nieuwsbrief van Terschelling.site, dan ontvang je een bericht ter herbevestiging van jouw aanmelding. Na ontvangst van jouw herbevestiging sturen wij jou de nieuwsbrief periodiek toe tot het moment van afmelding. Wij bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. Wij bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

Statistieken over websitebezoek
Wat leuk dat je onze website bezoekt! Wanneer jij onze website bezoekt, worden jouw IP-adres en locatiegegevens verwerkt voor analyse van de herkomst en het gedrag van doelgroepen op deze website. Hiervoor vragen wij vooraf toestemming. Zie meer onder cookieverklaring

Winacties
Als je reageert op een actie of prijsvraag, dan gebruikt TOF je gegevens om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op marketingacties te meten.

Pers en professionals
Wij verzamelen gegevens van de volgende professionals: persmensen, influencers, journalisten en ondernemers, met als doel om hen actief te informeren over evenementen en activiteiten die door het jaar heen op Terschelling worden georganiseerd. De persoonsgegevens die worden bewaard zijn gegevens die nodig zijn om contact te houden met deze professionals.

Doorgifte
Ontvangers van persoonsgegevens
Wij delen jouw gegevens met de volgende partijen, waaronder onze verwerkers:
•    Hosting en bouw van onze website;
•    Nieuwsbriefdienst;
•    Serverbeheerder;
•    Hosting van ons online media monitoring systeem;
•    Marketingdiensten.

Met onze verwerkers hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten. Wij hebben de door ons ingeschakelde verwerkers verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Doorgifte derde landen
Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen wij er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.  Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld.

Links en social media
Op onze website tref je links naar externe websites aan. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Wij willen het bovendien voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om onze social media pagina’s te bezoeken. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.
•    Facebook
•    Instagram
•    Twitter

Jouw rechten
Wij  informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@terschelling.site

Inzage, rectificatie en wissing
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens wij van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking
Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, wij jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen wij jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken
Hebben wij je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging persoonsgegevens
Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookieverklaring

Wat is een cookie?
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Gebruik van sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Google Analytics / Universal Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Trackingcode op basis van display-advertenties
Onze website heeft de volgende Google Analytics functies geïmplementeerd op basis van display-advertenties:

  • Remarketing
    • Wij maken gebruik van remarketing met Google Analytics in onze onze advertenties.
    • Externe leveranciers, waaronder Google, geven onze advertenties weer op sites op internet
    • Wij, en andere partijen, waaronder Google, gebruiken directe cookies (zoals de Google Analytics-cookie) en indirecte cookies (zoals de DoubleClick-cookie) gecombineerd om advertenties gericht en geoptimaliseerd weer te geven op basis van iemands eerdere bezoeken aan onze website
  • Vertoningsrapportage voor het Google Display Netwerk
    • Wij, en andere partijen, waaronder Google, gebruiken directe cookies (zoals de Google Analytics-cookie) en indirecte cookies (zoals de DoubleClick-cookie) gecombineerd om aan te geven hoe onze advertentievertoningen, ander gebruik van advertentieservices en interacties met deze advertentievertoningen en advertentieservices gerelateerd zijn aan bezoeken aan onze site.
  • DoubleClick Campaign Manager-integratie
    • Wij, en andere partijen, waaronder Google, gebruiken directe cookies (zoals de Google Analytics-cookie) en indirecte cookies (zoals de DoubleClick-cookie) gecombineerd om aan te geven hoe onze advertentievertoningen, ander gebruik van advertentieservices en interacties met deze advertentievertoningen en advertentieservices gerelateerd zijn aan bezoeken aan onze site.
  • Demografische en interesserapporten van Google Analytics
    • De gegevens die afkomstig zijn uit Google's op interesses gebaseerd adverteren of doelgroepgegevens van derden (zoals leeftijd, geslacht en interesses) worden gebruikt voor:
      • Gedragsanalyse van doelgroepsegmenten
      • Conversie optimaliseren
      • Effectiever adverteren en betere suggesties
      • A/B-testen

Je kunt je afmelden voor Google Analytics voor display-advertenties en advertenties voor het Google Display Netwerk aanpassen met de Advertentie-instellingen.

Wij voegen geen persoonlijk identificeerbare informatie samen met niet-persoonlijk identificeerbare informatie die eerder is verzameld met functies voor display-advertenties gebaseerd op de DoubleClick-cookie, tenzij wij over een duidelijke kennisgeving beschikt over, en vooraf gegeven toestemming van de gebruiker (aanmelding) voor het samenvoegen. Graag wijzen wij je ook op de Google Analytics Opt-out Browser Add-on, waarmee je kan voorkomen dat jouw gegevens worden verzameld en gebruikt door Google Analytics.

Social media
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van deze sociale netwerken zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van de sociale netwerken (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens
Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Meer informatie over cookies?
Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:
Consumentenbond: Wat zijn cookies? | Waarvoor dienen cookies? | Cookies verwijderen | Cookies uitschakelen
Your Online Choices: A guide to online behavioural advertising

De cookieverklaring van cookierecht.nl heeft als bron gediend bij de totstandkoming van dit document.

Deze verklaring is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het Terschelling Ondernemers Fonds is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze verklaring kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Als je naar aanleiding van deze voorwaarden of anderszins nog vragen of opmerkingen hebt, kan je een e-mail sturen naar info@terschelling.site